نکته تامل برانگیز و مضحک در اقدامات آمریکاییها جایی است که مکرراً هدف تحریمهای خود را مردم ایران نمیدانند اما به اشکال مختلف تنها مردم ایران را هدف تحریمها قرار دادهاند.
دومین مساله تعجب برانگیز عدم امکان دسترسی کاربران ایرانی با فیلترشکن به سایتهای سرویس دهنده آمریکایی مربوط میشود که باز هم محل استقرار کاربر را تشخیص داده و مانع استفاده از این خدمات میشود حال آنکه با فیلترشکنها که عمدتاً ساخت آمریکا و اروپا هستند دسترسی به سایتهای غیر اخلاقی و معاند به راحتی برقرار است!
به نظر میرسد کاربران ایرانی رفته رفته باید به فکر جایگزینهای دیگری برای ایمیلهای آمریکایی خود باشند. از جمله ایمیلهای داخلی و ایمیلهای متفرقه خارجی که با ایرانیها دشمنی ندارند.
شرکت یاهو در حالی سرویس ایمیل خود را برای کاربران ایرانی محدود کرده که معاون وزیر امور خارجه آمریکا، خردادماه گذشته تحریم فروش تلفن همراه و کامپیوتر به ایران را لغو و اعلام کرد که راه برای فروش قانونی وسایل ارتباطی به ایران باز میشود.
بر این اساس اپل به عنوان نخستین شرکت آمریکایی هفته گذشته رسما نام ایران را از فهرست تحریمهای خود خارج کرد. در حالی که تا پیش از این اپل حتی در مواردی از فروش محصولاتش به کاربران ایرانی در آمریکا ممانعت کرده بود و در لیست تحریم اپل نام ایران در کنار کشورهایی همچون کوبا، کره شمالی و سودان قرار داشت، اکنون نام ایران از این لیست حذف شده است.
اپل در توضیح خود درباره این اقدام اعلام کرده که بر اساس لغو تحریم از ایران، صادرات مجدد خدمات، نرمافزارها و سختافزارها برای ارتباطات فردی به طور مستقیم یا غیرمستقیم از خاک ایالات متحده یا توسط شهروندان این کشور در دیگر نقاط دنیا، برای استفاده توسط کاربران ایرانی بلامانع است.
در پی لغو تحریم اپل برای دسترسی ایرانیان به محصولات این شرکت، گوگل هم دسترسی به برخی از برنامههای فروشگاه آنلاین آندروید را برای ایرانیان آزاد کرد.
گوگل اعلام کرده که برنامه نویسان سیستمعامل آندروید میتوانند تنها برنامههای رایگان خود را برای کاربران ایرانی عرضه کنند.
این شرکت اعلام کرده کاربران ایرانی اجازه دسترسی به برنامههای پولی یا برنامههایی که برای پرداخت هزینه لازم است از کارتهای اعتباری استفاده کرد را نمیدهد.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: خبر، ،