وبلاگ دانشجویان رشته کامپیوتر دانشکده سما مسجدسلیمان
 
قالب وبلاگ
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وبلاگ دانشجویان رشته کامپیوتر دانشکده سما مسجدسلیمان و آدرس computer.sama.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





ررسی های به عمل آمده توسط یک سرویس آنلاین تحلیلی در وب فارسی، نشان می دهد که از میان 500 وبسایت پربازدید، کاربران ایرانی بیشتر به وب‌سایت‌هایی که در حوزه خدمات اینترنتی فعالیت می‌کنند علاقه نشان می دهند و رفتار کاربران ایرانی نسبت به دانلود اطلاعات بسیار متفاوت تر از کاربران سایر کشورها است.
شاید همواره در ذهن ما سوال بوده که چه استفاده‌ای از اینترنت می‌کنیم و یا اینکه استفاده از اینترنت چه امکاناتی را برای ما فراهم می‌کند که باید از آن استفاده کنیم؛ جواب این سوال‌ها شاید مقداری پیچیده و وقت‌گیر باشد اما با برخی ابزارهای جستجو می‌توان دریافت که کاربران ایرانی در استفاده از این شبکه جهانی چه هدفی دارند و به کدام حوزه فعالیت در وب علاقمند هستند.
در این راستا سرویس آنلاین تحلیلگر که توسط متخصصان داخلی ایجاد شده نسبت به تجزیه و تحلیل فضای وب فارسی اقدام کرده که در این بررسی، وب‌سایت‌‎های برتر و شناخته شده وب را با یکدیگر مقایسه و مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و نحوه تعامل کاربران با سایت‌ها و همچنین علاقه‌مندی‌های کاربران داخلی را شناسایی کرده است.

کاربران ایرانی از چه وب‌سایت‌هایی بیشتر استفاده می‌کنند
این بررسی که از میان فعالیت پانصد وب‌سایت پربازدید توسط کاربران ایرانی نتیجه گیری شده مربوط به وب سایتهایی در حوزه های فرهنگی و مذهبی، علمی و دانشگاهی، سرگرمی، رسانه کاربر محور، خدمات اینترنتی، خبری و تجاری است که براساس آن، تحلیل صورت گرفته نشان می دهد که وب‌سایت‌هایی که در حوزه خدمات اینترنتی فعالیت می‌کنند 35 درصداز پانصد وب‌سایت پربازدید توسط کابران ایرانی را تشکیل می‌دهند؛ این خدمات پربازدید نیز شامل موتورهای جستجو، دولت الکترونیک و فروشگاه‌ها می‌شود و تعداد زیادی از این وبسایتهای پربازدید به نوعی مرتبط با بحث دانلود هستند.
در همین حال وب‌سایت‌های خبری نیز با 18 درصد از کل آمار، دومین رتبه از نظر تعداد وبسایتهای پربازدید برای کاربران ایرانی را تشکیل می دهد که این دسته از وب‌سایت‌ها شامل خبرگزاری‌ها و وب‌سایت‌های تخصصی و غیرتخصصی است.
به گزارش خبرنگار مهر، براساس نتایج تحلیل صورت گرفته، وبسایتهای حوزه فرهنگی و مذهبی یک درصد از کل وبسایتهای پربازدید کاربران ایرانی را تشکیل می دهد به نحوی که تعداد وب‌سایت‌های فرهنگی و مذهبی در میان پانصد وب‌سایت پربازدید تنها 6 وب‌سایت است که نشاندهنده فعال نبودن و ضعف در این حوزه هستیم.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
ادامه مطلب
[ سه شنبه 22 مرداد 1392 ] [ 10:44 ] [ سامان زکی پور ]

10 مرحله ساده براي حفاظت از سرمايه گذاري الكترونيكي

آيا مي دانيد چگونه مي توانيد از كلاهبرداريهايي كه با ايميل صورت مي گيرد در امان باشيد؟ با بيش از 75 ميليون ايميل فيشينگ كه هر روز ارسال مي شوند اگر شما هم يكي از افراد دريافت كننده اين ايميل ها باشيد نبايد خيلي تعجب كنيد. بر اساس آمار «جمعيت مبارزه با فيشينگ» معروف به APWG از ميان 75 ميليون حمله كه همه روزه انجام مي گيرد بيش از 2000 قرباني ثبت شده در روز گرفتار مي شوند و بيش از يك ميليون دلار سالانه از آنها دزديده مي شود.

فيشينگ يا Phishing در حقيقت يك جعل هويت است به طوريكه جاعل از طريق ايميل هاي تقلبي دست به كار مي شود. به عبارت ديگر وب سايت هايي هستند كه توسط افراد كلاهبردار ساخته شده اند. اين وب سايت ها به گونه اي طراحي شده اند كه كه خود را به جاي يك سرور ايميل سر شناس مانند ياهو جا مي زنند و وقتي قرباني به اين آدرس هدايت مي شود با صفحه اي كاملاً مشابه صفحه ياهو روبرو مي شود و نام كاربري و كلمه عبور خود را وارد مي كند و به اين روش مي توانند به اطلاعات حساس فرد (مانند اطلاعات حساس بانكي) دست پيدا كنند.

اين كلاهبرداران وب سايتي شبيه به وب سايت يك كمپانب بزرگ و خوشنام مانند وب سايت بانك هاي بزرگ و كمپاني هاي سرمايه گذاري طراحي مي كنند تا وب سايت خود را به جاي آنها جا بزنند سپس تعداد زيادي ايميل به قربانيان خود ارسال مي كنند گويي اين ايميل از آن شركت بزرگ ارسال شده است در اين ايميل حتي لوگوي آن كمپاني هم وجود دارد آنها معمولاً شرايط را اضطراري جلوه مي دهند و مثلاً از شما مي خواهند مراحلي را طي كنيد در غير اين صورت حساب كاربري خود را از دست خواهيد داد. و در اين ميان از شما حساب كاربري و رمز عبور را هم خواهند خواست. و همينطور تا حد امكان از شما اطلاعات بيشتري مي گيرند.

حال كه با مشكلات مربوط به امنيت ايميل و حساب كاربري آشنا شديد بد نيست درباره راه هاي مقابله و حفاظت خود اطلاعاتي بدست آوريد.

نحوه حفاظت

1- هيچگاه اطلاعات كاربري خود را از طريق يك درخواست يا فرمي كه با ايميل دريافت كرده ايد وارد نكنيد.

2- هميشه براي وارد كردن اطلاعات حساس كاربري يك صفحه جديد در مرورگر خود باز كنيد و آدرس آن وب سايت را به صورت دستي وارد كنيد. مثلا اگر از ebay پيغامي دريافت كرديد كه از شما خواسته بود وارد آن وب سايت شويد روي هيچ لينكي كليك نكنيد و فقط يك صفحه ديگر باز كنيد آنگاه آدرس http://www.ebay.com را در آن وارد كنيد. سپس مي توانيد اطلاعات كاربري خود را وارد كنيد.

3- هيچگاه در يك ايميل مشكوك به فيشينگ روي لينكي كليك نكنيد.

4- هيچگاه در يك ايميل مشكوك به فيشينگ يا هر ايميل ناشناخته ديگري فايل هاي ضميمه ( Attachments ) را باز نكنيد.

5- براي وارد كردن اطلاعات حساس مانند رمز عبور و نام كاربري هميشه از وب سايت هاي ايمن كه با https:// شروع مي شوند استفاده كنيد و به وب سايت هايي كه آدرس اينترنتي آنها با http:// شروع مي شوند براي وارد كردن اطلاعات حساس اعتماد نكنيد.

6- مرتباً فعاليت هايي كه در حساب كاربري شما انجام مي شود زير نظر داشته باشيد و ببينيد كارهاي مشكوكي انجام شده است يا خير.

7- مطمئن شويد مرورگر شما به روز يا Update شده است و همه وصله هاي امنيتي آن نصب شده است.

8- فيشينگ و كلاهبرداري هايي را كه از طريق ايميل انجام مي شوند را به آدرس هاي

reportphishing@antiphishing.com & spam@uce.gov

و خود كمپاني كه ايميلش جعل شده است بفرستيد (فوروارد كنيد.)

9- كامپيوتر خود را بايك آنتي ويروس و آنتي اسپاي وير و يك فایروال مناسب و به روز محافظت كنيد.

10- شايد بخواهيد يك ابزار ضد فيشينگ مانند Earth link Scam Blocker نصب كنيد تا هنگام باز شدن يك صفححه مشكوك به شما گوشزد كند. اين نرم افزار رايگان است و مي توانيد آنرا از اينترنت دانلود كنيد.

همچنان كه اين كلاهبرداري ها در حال افزايش است بهتر است آگاهي خود را در اين زمينه افزايش دهيد تا بتوانيد از اطلاعات محرمانه خود محافظت كنيد.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
[ شنبه 19 مرداد 1392 ] [ 13:59 ] [ سامان زکی پور ]

امنيت در اينترنت مهم است بخصوص براي كودكان اگر شما صاحب فرزنداني هستيد كه نگران گشت گذار آنها در اينترنت هستيد كه ممكن است از سايتهاي غير اخلاقي سر در بياورند. ممكن است بخواهيد از نرم افزارهاي فيلترينگ استفاده كنيد. نرم افزارهاي فيلترينگ مي توانند بيشتر سايتهاي ناشايست را مسدود كنند و معولاً مي توان آنها را بوسيله يك password غير فعال كرد. يك مشكل نرم افزارهاي فيلترينگ اين است كه تعدادي از سايتهاي بدون مشكل را هم مسدود مي كنند مثلاً زمانيكه اطلاعاتي در مورد سرطان سينه بخواهيد ممكن است اين نرم افزار لغت سينه را به عنوان يك لغت ناشايست منظور كند. در اينجا چند نكته ديگر براي امنيت در اينترنت به عرضتان مي رسد.

  • در سايتهاي شخصي يا در هنگام chat اطلاعاتي مانند آدرس خود يا شماره تلفن خود را در اختيار ديگران قرار ندهيد.
  • اگر chat مي كنيد يا با شخصي بوسيله e-mail ارتباط داريد و به او اطمينان كامل نداريد منطقه مورد سكونت خود را به او اطلاع ندهيد.
  • اطلاعات شخصي از قبيل آدرس يا شماره حساب بانكي يا شماره كارت اعتباري را در email ها وارد نكنيد يا آنها را در فيلدهاي خواسته شده در يك سايت غير ايمن وارد نكنيد بنابراين هميشه قبل از دادن اين اطلاعات مطمئن شويد در يك سايت ايمن هستيد و بعد شماره كارت اعتباري خود را براي خريد وارد كنيد. تشخيص يك سايت ايمن از غير ايمن معمولاً بسيار ساده است زيرا يك سرور ايمن با "//https:" در فيلد آدرس ظاهر مي شود و حال آنكه يك سرور غير ايمن با "//http:" شروع مي شود سرورهاي ايمن اطلاعات شما را به رمز در مي آورند.بنابراين هيچكس به غير از شما و كامپيوتري كه در سمت ديگر است نمي تواند اين اطلاعات را دريافت كند. براي آشنايي بيشتر مقاله ssl چیست را بخوانيد.
  • از يك ويروس ياب استفاده كنيد. از سايتهاي غير مطمئن يا email هاي مشكوك فايلي Download نكنيد. حتي اگر يك ويروس ياب داريد خيلي مواظب باشيد زيرا ممكن است با ويروس جديدي مواجه شويد كه نرم افزار ضد ويروس شما نتواند آن را تشخيص دهد براي يك حفاظت خوب هميشه آنتي ويروس خود را up to date (به روز) نگه داريد.

 


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
[ شنبه 19 مرداد 1392 ] [ 13:44 ] [ سامان زکی پور ]

تجارت الکترونيکی در ساليان اخير با استقبال گسترده جوامع بشری روبرو شده است . امروزه کمتر شخصی را می توان يافت که واژه فوق برای او بيگانه  باشد. نشريات ، راديو و تلويزيون به صورت روزانه موضوعاتی در رابطه با تجارت الکترونيکی را منتشر و افراد و کارشناسان از زوايای متفاوت به بررسی مقوله فوق می پردازند.شرکت ها و موسسات ارائه دهنده کالا و يا خدمات همگام با سير تحولات جهاتی در زمينه تجارت الکترونيکی در تلاش برای تغيير ساختار منطقی و فيزيکی سازمان خود در اين زمينه می باشند.

تجارت
قبل از بررسی " تجارت الکترونيکی "، لازم  است در ابتدا يک تصوير ذهنی مناسب از  تجارت سنتی را ارائه نمائيم . در صورت شناخت " تجارت " ، با  " تجارت الکترونيکی " نيز آشنا خواهيم شد.

برای واژه "تجارت" در اکثر واژه نامه ها  تعاريف زير ارائه شده  است :

  • مبادلات اجتماعی : تبادل ايده ها ، عقايد و تمايلات ( خواسته ها )

  • مبادله  يا خريد و فروش کالا در مقياس بالا که به همراه حمل کالا از نقطه ای به نقطه ای ديگر می باشد .

در ادامه ، تعريف دوم ارائه شده برای "تجارت " را به عنوان محور بحث انتخاب و بر روی آن متمرکز خواهيم شد.

تجارت در ساده ترين نگاه ، مبادله کالا و خدمات به منظور کسب درآمد ( پول )  است . زندگی انسان مملو از فرآيندهای تجاری بوده  و تجارت با ميليونها شکل متفاوت در زندگی بشريت نمود پيدا کرده است . زمانيکه کالای مورد نظر خود را از يک فروشگاه تامين و خريداری می نمائيد ، در تجارت شريک و در فرآيندهای آن درگير شده ايد.در صورتيکه در شرکتی مشغول بکار هستيد که کالائی را توليد می نمايد ، درگير يکی ديگر از زنجيره های تجارت شده ايد. تمام جلوه های تجارت با هر رويکرد و سياستی دارای خصايص زير می باشند :

  • خريداران . افراديکه با استفاده از پول خود قصد خريد يک کالا و يا خدمات را دارند.

  • فروشندگان . افراديکه کالا و خدمات مورد نياز خريداران را ارائه می دهند. فروشندگان به دو گروع عمده تقسيم می گردند : خرده فروشان ، که کالا و يا خدماتی را مستقيما" در اختيار متقاضيان قرار داده  و عمده فروشان و عوامل فروش ، که کالا و خدمات خود را در اختيار خرده فروشان و ساير موسسات تجاری می نمايند.

  • توليدکنندگان . افراديکه کالا و يا خدماتی را ايجاد تا فروشندگان آنها را در اختيار خريداران قرار دهند. يک توليد کننده با توجه به ماهيت کار خود همواره يک فروشنده نيز خواهد بود. توليدکنندگان کالای توليدی خود را به عمده فروشان ، خرده فروشان و يا مستقيما" به مصرف کننده گان می فروشند.

همانگونه که مشاهده می گردد ، "تجارت " از زاويه فوق دارای مفاهيم ساده ای است . تجارت از خريد يک محصول ساده نظير " بستنی " تا موارد پيچيده ای نظير اجاره ماهواره را شامل می گردد. تمام جلوه های تجارت از ساده ترين سطح تا پيچيده ترين حالت آن ، بر مقولاتی همچون : خريداران ، فروشندگان و توليدکنندگان متمرکز خواهد بود.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
[ جمعه 18 مرداد 1392 ] [ 2:37 ] [ سامان زکی پور ]

گوگل روی ۲۰۰۰ نفر از کاربران وب تحقیق کرد تا مشخص کند افراد معمولا از چه رمزهای عبوری استفاده می‌کنند. نتیجه خیلی شگفت‌آور نبود اما گویای این مطلب بود که هک کردن حساب‌های کاربری توسط افرادی که می‌شناسید حقیقتا آسان است. در کشورهای آمریکایی و اروپایی خیلی از افراد حیوان خانگی دارند.

طبق تحقیقات گوگل اپس، این فهرست چیزهایی است که اغلب افراد رمز‌های عبور حساب‌های کاربری‌شان را بر اساس آن‌ها انتخاب می‌کنند:

  1. نام حیوانات خانگی
  2. تاریخ‌های خاص (مثل سالگرد ازدواج)
  3. تاریخ تولد یکی از نزدیکان
  4. نام فرزند
  5. نام سایر افراد خانواده
  6. محل تولد
  7. مناسبت‌های مورد علاقه
  8. چیزی مربوط به نام تیم فوتبال مورد علاقه
  9. نام همسر
  10. کلمه "password"

قدم اول در ساخت رمزعبور مناسب: از برنامه‌های پسوردساز استفاده کنید (مثل آن‌‌هایی که در برنامه‌های مدیریت رمزعبور مثل LastPass و 1Password وجود دارند). با این کار می‌توانید تا جای ممکن برای حفاظت از حساب‌های آنلاین‌تان مقاومت کنید. این موضوع را به همه کسانی که دوست دارید اطلاع دهید.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
[ چهار شنبه 16 مرداد 1392 ] [ 2:3 ] [ محمد اسدی ]

با حمایت ایران، تقاضای ثبت پسوند اینترنتی خلیج فارس که از سوی یک شرکت خارجی مطرح شده بود به تایید کمیته مشورتی دولتها در آیکن (GAC) رسید و این کمیته ایران را به‌عنوان مالک معنوی پسوند اینترنتی خلیج فارس شناخت.به گزارش ایسنا، سعید مهدیون - رییس کمیته تخصصی نامهای دامنه سطح بالا و نماینده ایران در مذاکرات آیکان - با بیان این مطلب اظهار کرد: به دنبال پذیرش درخواست ثبت دامنه‌های سطح بالا از سوی موسسه نامها و اعداد تخصیص‌یافته اینترنتی (ICANN)، ثبت دامنه اینترنتی داتپرشینگلف مطرح شد.وی افزود: در این میان با توجه به درخواست یک شرکت ترکیه‌ای برای ثبت دامنه Persiangulf، اماراتیها نخستین اعتراضها را از سال گذشته آغاز کردند و خواستار ثبت نشدن این دامنه با توجه به مخالفت دولتهای شش کشور حاشیه خلیج فارس شدند.وی خاطرنشان کرد: این اعتراض تا جایی گسترش پیدا کرد که این کشورها تلاش کردند تا این نام مورد تایید کمیته مشورتی دولتها در آیکن (GAC) نرسد که با حمایت ایران و اسناد محکم مطرح شده، این درخواست کشورهای معترض رد شد.نماینده ایران در مذاکرات آیکان با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در این راستا تصریح کرد: با ارسال نامهایی به کمیته مشورتی دولتها در آیکن، سندهای تاریخی برای رد ادعای اعراب ارائه شد تا در نهایت این کمیته در اجلاسی که اوایل سال جاری در چین برگزار شد، نسبت به بررسی ادعا اقدام کرد.وی ادامه داد: در این میان، امارات که توانسته بود علاوه بر کشورهای عربی منطقه، برخی کشورهای دیگر را نیز با خود همراه کند، عنوان کرد که در منطقه نقطه‌های با نام خلیج فارس وجود ندارد که این موضوع بار دیگر مورد اعتراض ایران قرار گرفت.سعید مهدیون گفت: با بررسی مدارک و دلایل منطقی مطرح شده و از آنجایی که درخواست شرکت ترکیه‌ای و اعتراض ایران برای فراهم شدن امکان ثبت دامنه persiangulf بود و عربها آن را با نام مجعول عربی میخواندند، اعضای کمیته مشورتی دولتها در آیکن اعتراض امارات را بی نتیجه توصیف و اعلام کرد در صورتی امکان اعتراض برای ثبت نشدن دامنه خلیج فارس را دارند که بر سر نام فعلی آن یعنی خلیج فارس متفق القول باشند.وی با بیان این مطلب که این موضوع فرصتی را فراهم کرد تا مدارک و اسناد محکم از سوی ایران برای اجلاس بعدی که در کشور آفریقای جنوبی برگزار می شد فراهم کرد، تاکید کرد : ایران در اجلاس آفریقا با ارائه مستندات قانونی و تاریخی که از سوی وزارت امور خارجه تهیه شده بود و با استناد به کنوانسیون دریاهای آزاد مبنی بر اینکه به غیر حاشیه ساحلی 13 مایلی هر کشور، خلیج فارس جزو دریاهای آزاد است و هیچکس حق حاکمیتی روی آن ندارد و persiangulf یک نام با مالکیت معنوی معرفی شد که از قدیم الایام با نام ایران شناخته شده است و جز ایران هیچکس حقی روی آن ندارد.رییس کمیته تخصصی نامهای دامنه سطح بالا با بیان این مطلب که به این ترتیب، دامنه Persiangulf توانست سخت ترین مرحله برای ثبت را پشت سر بگذارد اظهار کرد: بر این اساس و با وجود تلاش زیاد دولتهای کشورهای معترض برای قرار نگرفتن پسوند اینترنتی خلیج فارس در فهرست دوم دامنه‌های اینترنتی سطح بالا مبنی بر توافق دولتها و اجماع آنها برای ثبت نشدن این دامنه و تعلیق موضوع به مدت بیش از یک سال، این پسوند اینترنتی با رای بالا وارد مراحل ارزیابی فنی و مالی شد.


موضوعات مرتبط: خبر، اینترنت، ،
[ یک شنبه 13 مرداد 1392 ] [ 18:41 ] [ سامان زکی پور ]

ایران در دستیابی به فناوری اینترنت پیشتاز منطقه بود، ولی امروزه کمتر کشوری در جهان وجود دارد که سرعت اینترنتی پایین‌تر از اینترنت ایران به کاربران خود ارائه کند. در اولین روزهای ورود اینترنت به ایران در مدت زمانی نسبتا کوتاه، این فناوری توانست جایگاه خود را میان مردم پیدا کند؛ ولی این رشد پس از مدت کوتاهی کند و کندتر شد. شاید نبود رقبای اصلی و کافی در عرصه رقابت و انحصار آن، این اتفاق را رقم زد.

کشور ما در قاره‌ای قرار دارد که سه رتبه اول پرسرعت‌ترین اینترنت‌های جهان از این قاره هستند. براساس آمارهایی که در سایت بلومبرگ منتشر شده است در رتبه اول، کشور هنگ‌کنگ قرار دارد که با اینترنت ۵۴/۱ مگابیتی خود در جهان خودنمایی می‌کند (برای درک سرعت آن کافی است بگوییم می‌توان در عرض چهار دقیقه یک فیلم با بالاترین کیفیت را دانلود کرد) و بعد از آن کره جنوبی با سرعت متوسط ۴۸/۸ و ژاپن با ۴۲/۲ مگابیت بر ثانیه قرار گرفته‌اند:

http://www.bloomberg.com/slideshow/2013-01-23/top-10-countries-with-the- fastest-internet.html

در حالی که ایران با سرعت متوسط دانلود ۲/۲ مگابیت بر ثانیه در بین ۱۸۸ کشور رتبه ۱۶۸ را به خود اختصاص داده است .http:‌/‌‌/‌www.netindex.com‌/‌download‌/‌allcountries‌‌‌ پس واقعا اینترنتی که به‌عنوان پرسرعت خریداری می‌کنیم آنچنان هم پرسرعت محسوب نمی‌شود.

امروزه صحبت از اینترنت‌های چند گیگابیتی است. حدود دو سال پیش اینترنت با پهنای باند ۱۲۰ گیگابیت در ثانیه که توسط شرکت‌های سیسکو و تلیا ارائه شده است آزمایش موفقیت‌آمیز خود را پشت سر گذاشت. این آزمایش سرعت، براساس ساختار شبکه جهانی اینترنت پایه‌ریزی شد و به‌عنوان اتصال اینترنتی عمل خواهد کرد و مانند برخی پروژه‌ها یک اتصال داخلی بین چند نقطه نبوده و خدمات اینترنتی (نه اینترانتی) ارائه می‌کند.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 10 مرداد 1392 ] [ 16:42 ] [ سامان زکی پور ]

امروزه همزمان با پیشرفت علم روز ،‌ استفاده از اینترنت پرسرعت (ADSL) كم كم در ایران هم در حال افزایش است و استفاده مردم از سرویس ADSL بیشتر شده است . مودم َADSL یكی از الزامات سرویس ADSL می باشد كه در هنگام راه اندازی این سرویس ،‌ شما نیاز به یك مودم ADSL خواهید داشت ،‌ كه البته خود مراكز سرویس دهنده ADSL هم این مودم ها را در اختیار كاربران قرار می دهند،‌ كه پس از آماده سازی سرویس جهت اتصال این مودم ها به اصطلاح باید كانفیگ شوند كه باز خود مركز ارائه دهنده سرویس ADSL اقدام به كانفیگ مودم ها می نماید.

پنل جلویی:

TD-8817 Front Panel

چراغ های نمایشگر پنل جلویی به شرح زیر است:

1. چراغ Power:  نشانده اتصال صحیح آداپتور برق به دستگاه است.

2. چراغ USB: نشاندهنده اتصال مودم توسط کابل USB به کامپیوتر است.

3. چراغ LAN: نمایانگر اتصال LAN به یک وسیله دیگر است

4. چراغ ADSL: در صورت ثابت روشن بودن نمایانگر وجود سرویس ADSL روی خط تلفن متصل شده است.

5. چراغ Internet: در صورت تنظیم صحیح مودم و اتصال مودم با اینترنت این چراغ روش خواهد شد.

 

پنل پشت دستگاه:

TP-LINK 8817 Back

 

اتصالات پشت دستگاه به شرح زیر است:

LINE: اتصال به خط تلفن از طریق Splitter

USB: محل اتصال کابل USB

LAN: اتصال کابل شبکه برای کامپیوتر

RESET: دکمه ریست کردن مودم

POWER: اتصال آداپتور برق

ON/OFF: دکمه روش و خاموش کردن

 

اتصال مودم:

1. نیازمندی های سیستمی:

1.1. سرویس ADSL فعال از سرویس دهنده گان اینترنت

1.2. یک کامپیوتر با کارت شبکه کابلی و کابل شبکه (کابل شبکه در پک مودم موجود است)

1.3. فعال بودن پروتکل TCP/IP روی کامپیوتر (بصورت پیش فرض در ویندوز فعال است)

1.4. یک مروگر وب مانند فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، کروم، اپرا یا .....

 

اتصال به مودم

لطفا قبل از هر کاری از فعال بودن سرویس ADSL خود مطمئن شوید (با اتصال مودم به خط تلفن باید چراغ ADSL پس از حدود 30 ثانیه ثابت روش شود) سپس مراحل زیر را برای اتصال مودم انجام دهید:

1. اتصال کارت شبکه کامپیوتر به یکی از پورت های LAN مودم با کابل شبکه مناسب (اگر کامپیوتر شما دارای کارت شبکه نیست یا میخواهید کامپیوتر دومی را بوسیله USB به مودم متصل کنید ابتدا نحوه راه اندازی USB را در آخر همین مقاله مطالعه نموده و سپس مراحل کار را از همین جا ادامه دهید)

2. اتصال خط تلفن از طریق Splitter موجود در پک مودم به مودم

3. اتصال آداپتور برق و سپس روشن کردن مودم

شکل زیر راهنمای خوبی برای اتصالات است:

TP-LINK 8817


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 9 مرداد 1392 ] [ 4:6 ] [ سامان زکی پور ]

امروزه هر دو واژه Wi-Fi و Wireless خیلی مورد استفاده قرار می گیرند و بسیاری از کاربران هنگام خرید موبایل و مودم ADSL با آنها مواجه می شوند. واقعیت آن است که هنوز بیشتر افراد نمی دانند که اینترنت بیسیم (Wireless Internet) چیست و چه تفاوتی با Wi-Fi دارد! 

امروزه اتصال به اینترنت به دو صورت با سیم و بی سیم انجام می‌شود: 

* انواع اتصال باسیم: 
 
انواع اتصال با سیم، ADSL، کابل، و فیبر نوری می‌باشد. این نوع اتصال به اینترنت هم ارزان است و هم پرسرعت و غالبا در مکانهایی که امکان اتصال تجهیزات به وسیله‌ سیم به سرویس دهنده‌ اینترنت وجود دارد مانند خانه ها و ... مورد استفاده قرار می گیرد. 

* انواع اتصال بدون سیم: 

در مکان های دور افتاده که امکان اتصال باسیم وجود ندارد می توان از اینترنت ماهواره‌ای استفاده کرد. این نوع اینترنت سرعت کمتر و محدودیت هایی نسبت به اتصال باسیم دارد ولی در جایی که امکان اتصال باسیم نیست ممکن است بهترین راه همین باشد.
اینترنت بی سیم از سیگنال های تلفن همراه برای اتصال به اینترنت استفاده می‌کند و در دستگاه های قابل حمل استفاده می‌شود. فناوری های مختلفی در این نوع اتصال استفاده می شود که با نام های 3G و 4G یا اینترنت نسل سوم و چهارم شناخته می شوند. این نوع اتصال به اینترنت از نوع با سیم، کندتر و گران‌تر است.
 
* وای-فای (Wi-Fi)

 وای- فای، مخفف عبارت Wireless Fidelity است و کارکرد آن مانند Bluetooth  است یا به عبارتی یکی از استانداردهای Bluetooth به شمار می آید. ارتباط Wi-Fi برای کاربران جذابیت بیشتری دارد چرا که بر پایه اینترنت بی سیم کار می کند و موجب می شود تا کاربران بتوانند در هر مکانی از طریق Laptop به اینترنت متصل شوند. به تعریفی دیگر  Wi-Fi یک فناوری شبکه بیسیم است که برای اتصال رایانه ها و دستگاه های دیجیتالی از آن استفاده می کنند.
در قدیم تنها راه اتصال رایانه ها به یکدیگر استفاده از کابل شبکه بود که علاوه بر زحمات زیاد، محدودیت های فیزیکی زیادی برای کاربران ایجاد می کرد اما به وسیله‌ فناوری Wi-Fi می توان رایانه ها و دیگر دستگاه های دیجیتالی، مثل تلفن همراه، تبلت، دوربین دیجیتال، تلویزیون، چاپگر، و … را بدون سیم به یکدیگر متصل کرد و یا به عبارتی می توان  یک شبکه بی سیم ایجاد کرد.
البته روش های دیگری هم برای ایجاد شبکه بیسیم وجود دارد مانند Bluetooth. 

برای ایجاد یک شبکه Wi-Fi غالبا از دستگاهی به نام Router استفاده می شود. اگر Router به اینترنت متصل شود می تواند اتصال اینترنت را در شبکه ای که خود ایجاد کرده به اشتراک بگذارد و دیگر دستگاه ها را نیز به اینترنت متصل کند. نکته ای که در این قسمت قابل توجه است این است که مدیریت شبکه ای که توسط Router ایجاد می‌شود در دست صاحب دستگاه است و او می تواند برای اتصال به شبکه رمز تعیین کند و یا تنها به دستگاه های خاصی اجازه دسترسی به شبکه‌ را بدهد.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
ادامه مطلب
[ دو شنبه 7 مرداد 1392 ] [ 14:4 ] [ سامان زکی پور ]
طیف گسترده محصولات جدید گوگل باعث شده که در حال حاضر تقریبا 25 درصد ترافیک اینترنتی به سرورهای گوگل مربوط شود.
 
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه پی.سی.وورلد، این درحالی است ترافیک اینترنتی سرورهای گوگل تنها سه سال قبل فقط شش درصد بود.
 
براساس ارزیابی‌های انجام شده این آمار باعث شده که ترافیک سرورهای گوگل از ترافیک مجموع وبسایت‌هایی نظیر فیسبوک، نت فیلیکس و توییتر بالاتر باشد.
 
براساس این آمار حدود 60 درصد دستگاههای گشت زنی در اینترنت در طول روز با سرورهای گوگل تبادل اطلاعات دارند. این دستگاههای شامل یارانه ها، گوشیهای هوشمند، کنسولهای بازی و دستگاههای چندرسانه‌های خانگی هستند.
 
این بررسی همچنین نشان می‌دهد افزایش آمار ترافیک اینترنتی گوگل به دلیل موفقیت این شرکت در ارائه محصولاتی نظیر یوتیوب، سیستم عامل اندروید و سرویسهای مختلف گوگل همچون گوگل درایو است.

موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
[ جمعه 4 مرداد 1392 ] [ 2:21 ] [ سامان زکی پور ]

دایرکتوریها یک سلسله بانکهای اطلاعاتی هستند با لینکهایی به وب سایت مرجع. که این وب سایتها بوسیله اشخاص در زمان حال بوجود آمده است و بر اساس قانون مختص به سرویس جستجو طبقه بندی می شود.


Yahoo مادر همه دایرکتوریها است.

 Look smart هم کاملاً عمومی است و این دایرکتوری را می توانید در سایتهایی مانند MSN پیدا کنید.

دایرکتوریها بسیار مفید هستند زمانیکه شما بیش از یک مفهوم یا توصیف برای آنچه که جستجو می‌کنید ندارید.
صفحه اول معمولاً مقالات مورد نظر را به شما می دهد. اکنون از میان مقاله های موجود می توانید مقاله مورد نظر خود را بیابید و آدرس مقاله یا صفحه یا سایتی را که برای شما جالبتر است انتخاب کنید و شروع به خواندن کنید اگر شما این شکل جستجو را برای پیدا کردن اطلاعات در زمینه مورد علاقه خود انتخاب کردید و به این روش سایتی را کشف کردید باید به خاطر داشته باشید که شما واقعاً آن متنی را که پیدا کرده اید جستجو نکرده اید بلکه متنی را که شامل تیتر سایت و توصیف آن است جستجو کرده اید . اینها (تیتر و توصیف آن ) بوسیله تنظیم کننده دایرکتوری و اغلب مبنی بر پیشنهاد صاحبان سایتها ساخته شده است.البته بعضی از دایرکتوریها اگر نتوانند در خواست شما را پاسخگو باشند اطلاعاتی را از موتورهای جستجو برای شما پیدا می کنند.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
[ پنج شنبه 3 مرداد 1392 ] [ 14:58 ] [ سامان زکی پور ]

فناوری اطلاعات، علیرغم این واقعیت که عضوی جدید در خانواده فناوری هاست، اما در طول سالهای اخیر تحولات زیادی را در خود شاهد بوده است. همه به یاد داریم که تا چندي پیش، اتصال به اینترنت و استفاده از آن تنها از طریق خطوط تلفن و مودمهای Dial-Up امکان پذیر بود، اما با ورود اینترنت پهن باند و پر سرعت، دنیای تبادل اطلاعات متحول شد. نیاز به تبادل سریع اطلاعات موجب شده است تا فناوریهای مرتبط با آن، در طول دهه های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته باشد. اینترنت هاي XDSL و نیز فناوری وای-فای (WI-FI) و اینترنت بی سیم سهم عمده اي در ايجاد تغییرات عظیم در این بعد از دنیای اطلاعات ایجاد کرده و اکنون نیز با ورود وایمکس، جهان در آستانه تجربه ای نو در دنیای اینترنت قرار دارد.

وایمکس، سیستم دیجیتال ارتباط بی سیم بوده و جایگزینی مناسب برای شبکه‌های ADSL وحتي شبكه هاي بی سیم کوتاه برد در نواحی شهری محسوب می شود. از بزرگترين نقاط قوت اين تكنولوژي نسبت به ديگر تكنولوژي هاي بي سيم، برد بالای امواج آن و امکان دسترسی به آن در مسافتهای بسيار طولانی است.
در زمانی نه چندان دور،‌ اکثر خریداران رایانه خوشحال بودند که دستگاه جدیدشان یک مودم داخلي دارد که در آن نصب شده و از طريق آن مي توانند به اينترنت متصل شده و فايلي با حجم حدود یک مگابایت را در زماني نزديك به 5 دقیقه (بسته به سرعت ارتباط و اتصال) دانلود کنند. با ورود اینترنتهاي پهن باند، همین کاربران می‌توانستند با سرعتهايي به مراتب بالاتر به اينترنت متصل شده و همان فايل را در مدت یک ثانیه دانلود کنند. وایمکس قادر است سرعتها يی حتی فراتر از این مقياسها را پوشش داده و خدمات تكميلي پيشرفته تري را در حوزه هايي گسترده‌تر ارایه ‌دهد.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 2 مرداد 1392 ] [ 17:42 ] [ سامان زکی پور ]

 

گوگل سرویس آنلاین تلویزیونی ارائه می دهد

وال استریت ژورنال خبر داد کمپانی گوگل به جمع چند کمپانی که قصد دارند سرویس آنلاین تلویزیونی به صورت استریمینگ را به کاربران خود عرضه کنند، می پیوندد.

بر این اساس گوگل با شبکه های تلویزیونی وارد مذاکره شده تا ببینید چگونه با آنها بر سر پخش برنامه های تلویزیونی روی اینترنت به صورت شبکه ای با برند جدید، به توافق می رسد.

در این راستا تایم وارنر و Comcast دو کمپانی هستند که با آنها مذاکره شده است.

دو نقشه ای که گوگل در راهبرد خود تعریف کرده "گوگل تی وی"  و "شبکه فیبر نوری گوگل با سرعت گیگابیت" است که از طریق آن می خواهد سرویس استریمینگ تلویزیونی را راه اندازی کند.

گوگل تی وی به صورت ستاپ باکس هم به صورت مستقل و هم داخل باکس های تلویزیونی قابل عرضه بوده و اینترنت گیگابیت گوگل نیز امکانی را فراهم می آورد تا کاربران با سرعت غیر قابل تصور یک گیگابیت بر ثانیه، به محتوای تلویزیونی به صورت آنلاین دسترسی پیدا کنند.

برای راه اندازی چنین سرویسی گوگل نیاز دارد تا لایسنس و جواز استفاده را از شبکه های تلویزیونی و کمپانی های رسانه ای معروف و غیر معروف بگیرد تا در خلال پخش دچار مشکل حقوقی نشود.

وال استریت همچنین نوشته که کمپانی هایی مانند اینتل بیش از یک سال است که حرکتی مشابه را آغاز کرده و قصد دارند سرویس ویدئو و پخش استریمینگ آنلاین را راه اندازی کنند.

این فناوری ظاهرا موج بعدی است که کاربران با پهنای باند وسیع را تحت الشعاع قرار خواهد داد و از هم اینک کمپانی های تازه واردی مانند گوگل می خواهند از این بازار بی نصیب نشوند.

گوگل ممکن است سرویس فیبر نوری و شبکه های تلویزیونی را تحت سرویس جدید در آینده عرضه کند البته به این شرط که هزینه ها برای کاربر قابل تحمل بوده و رقابتی باشد. (کمپانی مانند Aereo توانسته با نازل ترین قیمت سرویس دهی محدود را آغاز کند و در این راه موفق نیز شده است.)

 


موضوعات مرتبط: خبر، اینترنت، ،
[ جمعه 28 تير 1392 ] [ 2:44 ] [ سامان زکی پور ]

یک سرویس برخط, پلتفرم یا یک وبسایت اینترنتی است که سعی دارد تا ساخت یک شبکه اجتماعی یا رابطه‌های اجتماعی را که توسط کاربرانش انجام می‌شود (مانند اشتراک علایق, فعالیت ها, پیشینه ها و رابطه‌های زندگی واقعی) را تسهیل بخشد. این شبکه اصولاً شامل توصیف هر کاربر به صورت یک Profile به همراه پیوند شخصی و بسیاری از سرویس های اضافی می باشد. اکثر جوامع اجتماعی بر پایه Web می‌باشند و سرویس های خود را به ازای استفاده از اینترنت ارایه می دهند. دسته اصلی این سرویس, شبکه هایی است که شامل دسته بندی مکانی (مانند مکان تحصیل قبلی و هم کلاسی ها), ایده اتصال با دوستان (معمولا با استفاده از صفحه هایی که در مورد خود می نویسند) و سیستم پیشنهادی بر اساس واقعیت می باشد. معروف ترین شبکه ها, مجموعه ای از این قابلیت ها را در کنار هم فراهم می سازند. مانند شبکه های امریکایی Facebook, Google+ , Twitter که بزرگترین ها در دنیا هستند و یا Nexopia در کانادا, ‌Badoo و Bedo در لتوانی, Hi5 و Hyves در هلند, iWiW در مجارستان یا Tagged و Tuenti در اسپانیا. مهندسان در حال طراحی استانداردی هستند که این سرویس های گوناگون را معتبرسازی کنند و از کپی برداری و شباهت بی مورد آن ها بکاهند.

ابزارهای نوعی و پایه

سایت های شبکه های اجتماعی (SNSs) قابلیت های گوناگونی را به اشتراک می گذارند و افراد اجازه ساخت نمایه های (Profile) عمومی و نیمه عمومی و ایجاد لیست های گوناگون را دارند. اصلی ترین این ابزارها, نمایه های آشکار به همراه لیستی از “دوستان” می باشد که “دوستان”, ممکن است کاربرانی از خود شبکه باشند و یا در شبکه موجود نباشند. در یکی از مقاله های معتبر منتشر شده در این زمینه, Profile, صفحه ای است شخصی که با پاسخ به یک سری از سوال های مشخص مانند نام و پیشه, شغل, سن, تحصیلات,‌علایق و دیگر خصوصیات, تولید می شود. تعدادی از سایت ها به کاربران اجازه بارگزاری عکس و فایل های چند رسانه ای به نمایه ها را می دهند و بدین ترتیب می توان صفحه های بهتری را طراحی کرد. به عنوان مثال Facebook در این امر پیشرو بوده است و حتی کاربر می تواند برنامه های ساخته شده توسط سایت را نیز به نمایه خود اضافه کند. ارسال پست, جست و جو با فیلترهای گوناگون, به اشتراک گذاری و ارسال دیدگاه, نمونه ی دیگری از این قابلیت ها می باشد. برای امنیت بیشتر کاربران و حفظ حریم شخصی, سایت ها ابزار کنترل بر روی کلیه اطلاعات را فراهم ساخته اند تا بتوان مشخص کرد که چه کسی می تواند چه اطلاعاتی را مشاهده کند.

ابزارهای اضافی

بعضی از سایت های اجتماعی خصوصیات بیشتری دارند. مانند توانایی ساخت گروه, بارگزاری و اشتراک ویدیو و بحث در مورد موضوعی خاص در مکانی مشخص. علاوه بر این, گرایش های جدیدی مانند دسته بندی مطالب بر اساس موقعیت جغرافیایی و شبکه های اجتماعی توسط موبایل و تبلت نیز به وجود آمده است. Facebook و +Google در هر دسته بندی پیشرو بوده اند.

 


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 26 تير 1392 ] [ 18:29 ] [ سامان زکی پور ]

وبسایتی که امروز قصد معرفی آن را داریم یکی از بزرگترین سایت ها برای دریافت, خرید و مطالعه آنلاین کتاب های الکترونیکی مربوط به علوم کامپیوتر می باشد. در این وبگاه دسته بندی بسیار خوبی موجود است و ناشران مختلف و معروفی مانند O’Reilly, Wrox, Apress حضور دارند. هر یک از کتاب ها صفحه ای جداگانه را به خود اختصاص داده است و توضیحات خوبی برای افراد در آن به زبان انگلیسی موجود می باشد.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
[ چهار شنبه 26 تير 1392 ] [ 18:26 ] [ سامان زکی پور ]

بالاخره در هفته گذشته فهرستی از بیانیات و افشاگری‌ها در رابطه با عینک سایبورگ گوگل منتشر شد.Sergey Brin، یکی از موسسان گوگل بیش از دو سال است که درباره گوگل‌گلس صحبت می‌کند. با این وجود ما تا همین هفته حتی از ابتدایی‌ترین حقایق درباره این پلتفرم چیزی نمی‌دانستیم.

Image-Google-Glasses.jpg

گوگل هفته پیش بخشی از حقایق مربوط به این گجت را فاش کرد. به علاوه اطلاعاتی نیز در رابطه با نرم‌افزار، سخت‌افزار و لایسنسینگ این دستگاه انتشار یافت. بالاخره کاربران توانستند دستگاه‌های واقعی را امتحان کنند و در شبکه‌های اجتماعی درباره آن سخن بگویند. و حالا آنچه ما می‌دانیم:

چه کسی اول از همه از گوگل گلس استفاده می‌کند؟

برنده‌های خوش‌شانس: گوگل مسابقه‌ای ترتیب داد و از مردم خواست تا بگویند چرا گوگل گلس را می‌خواهند. گوگل برای برنامه پژوهشی عینکش ۸۰۰۰ نفر انتخاب کرد. گجت‌ها مجانی نیستند و این افراد باید ۱۵۰۰ دلار برای داشتن این عینک بپردازند.

این قیمت لزوما قیمت مصرف‌کننده پس از ارسال این محصول به سایر نقاط دنیا نیست. قیمت فروش این محصول هنوز مشخص نشده.

در کنفرانس توسعه دهندگان ماهِ ژوئنِ گوگل با نام Google I/O که در سال گذشته برگزار شد این شرکت اعلام کرد که گلس را به همه شرکت‌کنندگان آن کنفرانس می‌فروشد. حدود ۲۰۰۰ توسعه‌دهنده که این دستگاه را از طریق فروشگاه آمازون خریده بودند هنوز دستگاهشان را دریافت نکرده‌اند، اما انتظار می‌رود در هفته‌های جاری به عینکشان برسند. تا زمانی که کنفرانس Google I/O بعدی شروع شود، ۱۰۰۰۰ نفر دیگر نیز صاحب گوگل گلس خواهند شد.

طبق اطلاعات درج شده در بخش پرسش و پاسخ گوگل گلس، امکان دارد استفاده از این وسیله موجب خستگی‌چشم یا سردرد شود. گوگل می‌گوید گلس "برای بچه‌ها ساخته نشده" و قوانین استفاده از گوگل به افراد زیر ۱۳ سال اجازه ثبت حساب‌کاربری هم نمی‌دهد.


موضوعات مرتبط: اختراعات، اینترنت، ،
[ چهار شنبه 26 تير 1392 ] [ 17:50 ] [ سامان زکی پور ]

مدیر روابط عمومی شرکت زیرساخت درباره گران بودن اینترنت گفت تعرفه پهنای باند را رگولاتوری تعیین می کند.

این مقام در مصاحبه با ایسنا {لینک} همچنین در مورد انحصاری کردن توزیع و فروش پهنای باند توسط این شرکت را مبتنی بر اصل 44 دانست و گفت انحصار نامیدن این موضوع خیلی منطقی نیست!

وی درباره قیمت خرید پهنای باند که پیش از این 15 یا 16 دلار عنوان شده بود گفت:‌ به هر حال ما پهنای باند را از درگاه‌های مختلفی خریداری می کنیم که هر یک از این درگاه‌ها تعرفه خاص خود را دارند اما در نهایت سازمان تنظیم مقررات میانگینی را در نظر گرفته و براساس قیمت خرید پهنای باند و هزینه‌هایی که در زمینه حفظ و نگهداری شبکه فیبر نوری، مدیریت پهنای باند و انتقال آن به شهرستان‌ها و غیره وجود دارد قیمتی را برای آن تعیین می‌کند.

خدایی در ادامه یادآور شد: اکنون اعداد و ارقامی که گاه از سوی مراجع مختلف مطرح می‌شود با واقعیت‌ها کمی تفاوت دارد و در آن‌ها هزینه‌هایی که این شرکت متقبل می‌شود در نظر گرفته نمی‌شود و برای شرکت ارتباطات زیرساخت نقشی مانند گمرک در نظر گرفته می‌شود که تنها پهنای باند را آورده و آن ها را بدون هزینه خاص ارائه می کند.

مهدی اخوان بهابادی -دبیر شورای عالی فضای مجازی - در گفت‌وگویی با ایسنا به انقاد تلویحی از شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخت و این گونه عنوان کرد: ساماندهی وضعیت سرعت اینترنت در کوتاه مدت راه حلی به غیر از ورود بخش خصوصی ندارد و اکنون دلیل عمده کندی‌های اینترنت در این موضوع ریشه دارد.


موضوعات مرتبط: خبر، اینترنت، ،
[ چهار شنبه 26 تير 1392 ] [ 2:43 ] [ سامان زکی پور ]

امضای دیجیتال چیست؟ شاید تاكنون نامه‌های الكترونیكی متعددی را دریافت داشته‌اید كه دارای مجموعه‌ای از حروف و اعداد در انتهای آنان می‌باشند. در اولین نگاه ممكن است اینگونه تصور گردد كه اطلاعات فوق بی فایده بوده و شاید هم نشان دهنده بروز یك خطا در سیستم باشد! در حقیقت ما شاهد استفاده از امضای دیجیتال در یك نامه الكترونیكی می‌باشیم. به منظور ایجاد یك امضای دیجیتال از یك الگوریتم ریاضی به منظور تركیب اطلاعات در یك كلید با اطلاعات پیام، استفاده می‌شود. ماحصل عملیات، تولید یك رشته مشتمل بر مجموعه‌ای از حروف و اعداد است. یك امضای دیجیتال صرفاً به شما نخواهد گفت كه «این شخص یك پیام را نوشته است» بلكه در بردارنده این مفهوم مهم است كه: «این شخص این پیام را نوشته است».

 كاغذ به عنوان حامل اطلاعات مهم جای خود را كم‌كم به دیگر راه‌های تبادل اطلاعات می‌دهد. در واقع كاغذ دارای معایبی از قبیل انتقال آهسته و پرهزینه اسناد می‌باشد. همچنین شیوه‌های ذخیره‌سازی اطلاعات نیز به سرعت در حال تغییر است و به جای بایگانی انبوه دسته‌های كاغذ از روش‌های الكترونیكی استفاده می‌شود. فناوری‌های جدید انتقال اطلاعات، مانند EDI و پست الكترونیك و استفاده از سیستم‌های مدیریت اسناد كامپیوتری نگارش، ارسال و ذخیره اطلاعات را ساده‌تر، سریع‌تر و حتی ایمن‌تر ساخته است.

به خاطر ساختار غیر فیزیكی واسطه (وسیله حامل داده)، روش‌های سنتی علامت‌گذاری فیزیكی واسطه توسط مهر یا امضا (برای مقاصد تجاری و حقوقی) غیر قابل استفاده می‌باشند. هنگام كار با اسناد الكترونیكی، باید علامتی برای تشخیص اصل بودن و سندیت بخشیدن به محتوای آن، به اطلاعات اضافه شود.

بعضی شیوه‌های جدید تنها برای سندیت بخشیدن به یك موجودیت جهت مجوزدهی به دسترسی، استفاده می‌شوند؛ برای مثال نباید یك سیستم تشخیص هویت انگشت‌نگاری كامپیوتری، یك امضای دستی اسكن شده یا وارد كردن اسم شخص در انتهای یك E-mail را به عنوان یك جایگزین معتبر برای امضاهای دستی پذیرفته زیرا همه عملكردهای یك امضای دستی را نخواهد داشت.

با امضا كردن در پای یك نوشته امضا كننده هویت خود را به عنوان نویسنده مشخص می‌كند، جامعیت سند را تأیید نموده و بیان می‌دارد كه به محتویات آن متعهد و پایبند می‌باشد. برخی از خواص مهم امضاهای دستی عبارت است از: 
1-  امضای یك شخص برای تمام مدارك یكسان است.
2 -  به راحتی تولید می‌شوند.
3 -  به راحتی تمیز داده می‌شوند.
4 -  باید به گونه‌ای باشند كه حتی‌الامكان به سختی جعل شوند.
5 -  به طور فیزیكی تولید می‌شوند. یك امضای دیجیتالی یك ابزار سندیت بخشیدن الكترونیكی می‌باشد، كه منجر به سندیت بخشیدن به یك ركورد الكترونیكی از طریق رمزنگاری با كلید همگانی می‌شود. 

ویژگی‌های مهم امضاهای دیجیتال عبارت است از: 
1 -  در تولید آنها از اطلاعاتی كه به طور منحصربه‌فرد در اختیار امضاكننده است، استفاده می‌شود.
2 -  به طور خودكار و توسط رایانه تولید می‌شوند.
3 -  امضای هر پیام وابسته به كلیه بیت‌های پیام است و هر گونه دستكاری و تغییر در متن سند موجب مخدوش شدن امضای پیام می‌گردد.
4 -  امضای هر سندی متفاوت با امضای اسناد دیگر است.
5 -  باید به راحتی قابل بررسی و تأیید باشد تا از جعل و انكار احتمالی آن جلوگیری شود. ساختار اصلی امضای دیجیتالی بدین صورت است كه نویسنده اطلاعات الكترونیكی این اطلاعات را توسط كلید رمزنگاری محرمانه خود امضا می‌كند. این كلید باید توسط كاربر برای همیشه مخفی نگهداشته شود. امضا توسط كلید همگانی مربوطه امضا كننده، سند قابل كنترل می‌باشد. این كلید همگانی توسط عموم قابل رؤیت و دسترسی می‌باشد.
 
علت استفاده از یك امضای دیجیتال چیست؟ 
بهتر است برای پاسخ به سؤال فوق، سؤالات دیگری را مطرح كنیم!  - برای تشخیص و تأیید هویت فرد ارسال كننده یك نامه الكترونیكی از چه مكانیزم‌هایی استفاده می‌شود؟  فرض كنید یك نامه الكترونیكی را از یكی از دوستان خود دریافت داشته‌اید كه از شما درخواست خاصی را می‌نماید، پس از مطالعه پیام برای شما دو سؤال متفاوت مطرح می‌گردد: 

الف ) آیا این نامه را واقعاً وی ارسال نموده است؟ ب ) آیا محتوای نامه ارسالی واقعی است و وی دقیقاً همین درخواست را داشته است؟  


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
ادامه مطلب
[ سه شنبه 25 تير 1392 ] [ 12:37 ] [ سامان زکی پور ]

بهترین راه دفاع در برابر فیشینگ، نرم‌افزارهای مخرب، سرقت اطلاعات و حمله به حریم خصوصی‌تان خود شما هستید. بهتر است این ۵ قانون را برای محافظت از خود و هویت‌ تان در دنیای اینترنت و فضای مجازی بخاطر بسپارید. اگرچه مشکلات دنیای آنلاین بیشتر تکنولوژیکی است، اما راه‌حل‌های رفتاری دیگری هم وجود دارد که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور در دنیای تکنولوژی مانند خوردن سبزیجات برای سلامتی است. همه ما می‌دانیم که این کار را باید انجام دهیم با این حال اکثرا از انجام آن سرباز می‌زنیم. تغییر کلمه عبور خود، بخشی از مشکل است. جایگزین کردن کلمه عبور مناسب به جای کلمه عبور قبلی، خود مشکل دیگری است ضمن این‌که استفاده از یک کلمه عبور برای چند حساب کاربری هم مشکل عمده‌ای است که بیشتر افراد به آن توجهی ندارند.
وقتی یک سایت بزرگ هک می‌شود، هکر فرصت‌طلب می‌تواند با استفاده از درز اطلاعات به بیرون مانند نام کاربری، ایمیل و کلمه عبور از آنها سوء‌استفاده کرده و در سایت‌های دیگری از آنها سود جوید. با این روش او شانس خود برای دسترسی به اطلاعات دیگری را افزایش می‌دهد که با یک ترفند ساده می‌شود از دسترس او دور نگه داشت.

به نظر می‌رسد داشتن یک استراتژی ایده‌آل برای کلمه عبور مانند انتخاب کلمه عبور ۲۰ کاراکتری مرکب از اعداد و حروف برای هر یک از حساب‌های شما به صورت ماهانه می‌تواند بسیار سودمند و کارا باشد. البته شاید یک استراتژی معقول‌تر این باشد که شما هر سه ماه یکبار یک کلمه عبور هشت کاراکتری مرکب از اعداد و حروف برای حساب‌هایتان بگذارید.

آشنایی با قوانین مربوط به پست الکترونیک

شاید کمی خنده‌دار به نظر برسد که یک ایمیل از طرف بانکی که شما در آن حساب ندارید به شما برسد و درخواست اطلاعات شماره حسابی را که مربوط به شما نیست، داشته باشد. این نوع از کلاهبرداری یا فیشینگ بسیار ناشیانه بوده و اغلب به جایی نمی‌رسد.
اما موضوع زمانی که از بانک خود شما یک ایمیل ظاهرا مشروع دریافت کنید ،دیگر خنده‌دار نیست. بعضی کلاهبرداران با تکرار ایمیل یک سازمان و بعضا آدرس دقیق آنها اقدام به کلاهبرداری می‌کنند. روش‌های زیادی برای تشخیص این نوع حمله پیشرفته وجود دارد، اما یک تکنیک کاملا تضمین شده برای انجام این کار وجود دارد: چک کردن هِدرهای ایمیل.

هدرهای یک ایمیل نشانه‌هایی است که ما را به منشا ارسال آن راهنمایی می‌کند. روش‌های پیدا کردن هدر از برنامه‌ای به برنامه‌ای دیگر متفاوت است، اما معمولا در جایی مانند سربرگ viwe(مثلا در جی‌میل در سربرگ ویو، برچسب Show Original و در یاهو میل در سربرگ ویو، برچسبsource )‌ قرار دارد. با کلیک کردن روی این برچسب می‌توانیم هدر را ببینیم که شبیه به یکسری خطوط کد است.

به دنبال خطی بگردید که در آن کلمه Received from قید شده است. اگر آدرس ذکر شده در این خط با آدرس ایمیل بانک یا سازمان مد نظر مطابقت نداشته باشد میل دریافتی یک میل تقلبی است.

پنهان کردن رد پا

معمولا سایت‌های رایگان توسط تبلیغات پشتیبانی می‌شود و تبلیغات اینترنتی چنانچه به درستی هدفگذاری شود، برای تبلیغ‌کنندگان از دیگر تبلیغات مانند تبلیغات در رسانه‌ها اهمیت بیشتری دارد. با استفاده از فایل‌هایی به نام کوکی‌های ردیاب، وب‌سایت‌ها اطلاعاتی در مورد عادات شما در مراجعه به سایت‌ها و صفحات مختلف وب جمع‌آوری میکنند تا برای خدمت به آگهی‌ها در جاهای دیگر از آنها استفاده کنند. جستجو برای یک محصول در آمازون می‌تواند به تبلیغ همان محصول در گوگل هم منجر بشود. جستجوی چیز دیگری در گوگل هم ممکن است به تبلیغ آن محصول در فیس‌بوک منجر شود.

بهترین راه برای جلوگیری از این ردیابی‌ها، نصب یک مرورگر با آپشن‌های اضافی است.

کاربران فایرفاکس می‌توانند با دانلود کردن نسخه رایگان نرم‌افزاری به نام Priv۳ و نصب آن، توانایی سایت‌های شبکه‌های اجتماعی و موتورهای جستجو برای ردیابی حرکات آنلاین شما را محدود کنند. کاربران گوگل کروم هم می‌توانند از Adblock Plus استفاده کنند که می‌تواند برای جلوگیری از ردیابی یا اجرای تبلیغات استفاده شود. البته به یاد داشته باشید که بسیاری از سایت‌های مورد علاقه شما به دلیل درآمد ناشی از تبلیغات سرپا است.

اصرار بر رمزگذاری

معمولا وقتی با یک سایت در تعامل هستید و به عنوان مثال متنی را در یک باکس تایپ کرده و برای آن سایت می‌فرستید، روند کار به این شکل است که اطلاعات اغلب از طریق یک شبکه Wi-Fi ارسال و دریافت می‌شود. – مشکل چنین سیستمی این است که این اطلاعات که از جمله کلمه عبور شما هم می‌تواند باشد- ممکن است در معرض دید دیگر افراد شبکه قرار گیرد.

 دسترسی آزاد به ابزارهای ردیاب بسته‌ها(packet-sniffing) مانند Firesheep فایرفاکس، سرقت اطلاعات در شبکه‌های عمومی مانند کافی‌شاپ‌ها و فرودگاه‌ها را به شکل ترسناکی آسان ساخته است. معمولا سایت‌های معتبر و قانونی از پروتکلی به نام SSL استفاده می‌کنند که پروتکلی برای رمزنگاری داده‌هاست و اطلاعات را قبل از ارسال توسط کاربر به سمت سایت و بالعکس کدگذاری می‌کند.

 سایت‌هایی که از این پروتکل استفاده می‌کنند دو ویژگی دارند: اول این‌که آدرس آنها به‌جای http باhttps شروع می‌شود و علامت (آیکون) یک قفل کوچک در انتهای نوار آدرس آنها ظاهر می‌شود. چنانچه شکل قفل شکسته شده یا رنگ آن قرمز باشد، یعنی این‌که گواهی SSL سایت منقضی یا نامعتبر شده یا به عبارت دیگر داده‌های شما دیگر از امنیت کافی برخوردار نیست. البته ممکن است سایت‌هایی که برای ورود و تراکنش‌ها از SSL استفاده می‌کنند تمامی اعمال انجام شده در سایت را تحت این پروتکل و به شکل امن انجام ندهند.

 برای فریب دادن یک سایت برای استفاده از SSL بسادگی می‌توان با اضافه کردن حرف S به http در قسمت آدرس این کار را انجام داد. چنانچه سایت از پروتکل SSL پشتیبانی کند، داده‌های شما رمزنگاری خواهد شد. (کاربران فایرفاکس می‌توانند با نصب نرم‌افزار «HTTPS Everywhere» این فرآیند را به طور خودکار انجام دهند.)

  مدیریت اطلاعات هویتی

در هر جایی که دسترسی به اینترنت ممکن است، امکان دارد از هر نوع اطلاعاتی که روی شبکه‌های اجتماعی ارسال می‌کنید ، علیه خود شما استفاده شود. احتیاط در محتوای اطلاعات قرار داده شده روی صفحه فیس‌بوک، توئیتر یا حساب کاربری در سرویس شبکه اجتماعی ـ تجاری شرط عقل محسوب می‌شود.

 سایت‌های شخص ثالث بی‌شماری براساس اطلاعات هویتی کاربران در گوگل، فیس‌بوک و توئیتر اقدام به ثبت سرویس‌های جدید یا ارسال نظرات برای آنها می‌کنند. اگر شما با نام کاربری که مرتبط با نام واقعی شماست وارد یک سایت شوید، باید انتظار داشته باشید که اطلاعات مزاحم و به درد نخور بسیاری که بعضا همان چیزهایی است که خودتان ارسال کرده‌اید دوباره برای شما ارسال شود.

 اگر نمی‌خواهید این اتفاق برای شما بیفتد و سایتی نیاز به نام کاربری شما در یکی از شبکه‌های اجتماعی دارد، بهتر است از یک نام کاربری ساختگی (جعلی) استفاده کنید. شبکه‌هایی مثل توئیتر و گوگل این اجازه را به شما می‌دهند، اما فیس بوک چنین اجازه‌ای را به شما نمیدهد.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
[ سه شنبه 25 تير 1392 ] [ 6:20 ] [ سامان زکی پور ]

امروزه ، شاید کمتر کسی را یافت که نیازی به اینترنت و یا جستجو و کندوکاو در وب نداشته باشد و دقایق و ساعاتی را پشت رایانه منزل یا محیط کار مشغول به این کار نباشد. کاربری که روزانه چندین ساعت را با جستجو و گشت و گذار در وب و سایت های اینترنتی می گذراند ، با دریایی از اطلاعات و مقالات و سایت های مختلف روبرو می شود که اگر بخواهد به تک تک آنها سر زده و آنها را مطالعه کند ، مطمئنا روزهای بسیار پرکار و خسته کننده ای را خواهد داشت.

 

با توجه به انبوه اطلاعات در فضای وب ، یافتن اطلاعات و مقالات مورد نیاز یک فرد ، کار ساده و راحتی نخواهد بود مگر اینکه بتواند با مهارت و دانش کافی به سایت های مورد نظرش دست پیدا کند.

بنابر این ، امروز در اینجا به معرفی و بررسی راهکارهای اساسی و مهم برای جستجویی بهتر در اینترنت و سایت های اینترنتی می پردازیم که امیدوارم برای شما کاربردی و مفید واقع شود!

یکی از مزیت های مفید و کاربردی وب ، جستجو در میان اطلاعات متنی و رسانه ای سایت های اینترنتی است. پس برای این منظور باید از یک موتور جستجوگر متنی و تصویری استفاده کرد. در حال حاضر یکی از قوی ترین و بزرگترین آنها ، موتور جستجوگر گوگل است که به عنوان اولین ابزار برای جستجو در فضای وب کاربرد دارد. تقریبا هر سایتی که روی کار می آید در گوگل هم ثبت می شود و اگر شما با جستجو در آن با مشکلی مواجه شدید ، حتما مشکل از نحوه جستجوی شماست !

پس در این مطلب به معرفی راه های جستجوی سریع و مفید در گوگل یا به نوعی ” گوگل کردن ” می پردازیم که تا آخر مطلب با ما همراه باشید!

در ابتدای کار حتما سعی کنید به جای استفاده از مرورگرهای متفرقه ، اگر می خواهید در گوگل جستجو کنید از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید تا به نتایج بهتر و مفیدتری در این مرورگر دست پیدا کنید.

برای شروع کار جستجو ، حتما چندین کلمه مرتبط با موضوع مورد جستجو را در ذهن خود داشته باشید تا اگر احیانا از اولین یا دومین کلمه کلیدی ، چیزی یافت نشد مایوس نشوید و از کلمات دیگری که در ذهن دارید استفاده کنید و سعی کنید از جملات طولانی استفاده نکنید و نهایتا از سه تا پنج کلمه را در گوگل جستجو کنید.

۱- علامت ” گیومه و کوتیشن ” :

با گذاشتن کلمات یا جملات خودتان در داخل یک گیومه یا کوتیشن ، گوگل می فهمد که فقط دنبال همان جمله یا کلمه مورد نظر هستید و سایت هایی که آن کلمات در داخل آنها است برای شما لیست می شوند.

۲- علامت OR :

اگر در میان کلمات خود از OR بزرگ استفاده کنید به گوگل می گویید که به طور همزمان برای دو کلمه جستجو را انجام دهد. مثلا اگر دنبال کلمات Haftegy و برترین مطالب و هفته هستید باید در میان هر کدام از این کلمات از عملگر OR استفاده کنید. همچنین می توانید به جای عملگر OR از علامت ( | ) که با نگه داشتن کلیدهای ( SHIFT+ ) انجام می شود استفاده کنید.

۳- علامت + :

در جستجوگر گوگل ، عبارت هایی مثل the , to , a و دیگر عبارات نادیده گرفته می شوند و اگر می خواهید که این عبارات در جستجوهای شما لحاظ شوند می توانید از علامت مثبت ( + ) استفاده کنید. البته یک استفاده دیگر هم از این علامت می شود و آن هم اینست که اگر مثلا عبارت ( Haftegy + هفتگی ) را در جستجوگر تایپ کنید ، گوگل می فهمد که باید به دنبال واژه Haftegy بگردد که کلمه هفتگی درون آن باشد.

۴- علامت – :

این علامت عکس علامت مثبت عمل می کند ، یعنی اگر عبارت ( Haftegy – هفتگی ) را در جستجوگر بزنید ، گوگل می فهمد که باید دنبال کلمه Haftegy بگردد که واژه هفتگی درون آن وجود نداشته باشد و آن کلمه را فیلتر کند.

۵- علامت ~ :

اگر به دنبال عبارت یا مبحث خاصی هستید ، مثلا عبارت ( آموزش ~ وردپرس ) را در گوگل تایپ کرده تا موضوع و مقالات مرتبط با آموزش وردپرس را به شما نمایش دهد.

۶- عبارت define :

اگر می خواهید که معنی یک کلمه را در گوگل پیدا کنید باید ابتدا عبارت ( define: ) را نوشته و بعد کلمه مورد نظرتان را تایپ کنید تا معنی آن را به شما بدهد که با روی کار آمدن مترجم گوگل می توانید از این ابزار استفاده کنید.

۷- عبارات تاریخی :

اگر شما در گوگل مثلا عبارت ( Haftegy 2012..2013 ) را بزنید ، به گوگل می فهمانید که مطالبی که مرتبط با سایت هفتگی است را در محدوده تاریخی تعیین شده نمایش دهد.

۸- عبارت filetype :

اگر بخواهید مثلا فایل های pdf,doc,txt,word,mpeg,swf و یا هر پسوند دیگری از فایل ها را جستجو کنید می توانید مثلا در گوگل عبارت ( Haftegy:pdf ) را بزنید تا گوگل موضوعات پی دی اف مرتبط با کلمه مورد نظرتان را لیست کند.

۹- عبارت time :

با نوشتن عبارت Esfahan time در جستجوگرتان به گوگل می گویید که زمان محلی به وقت اصفهان را به شما نمایش دهد.

۱۰- عبارت USD in EURO:

با تایپ این عبارت به گوگل می فهمانید که باید تفاوت نرخ بین دلار به یورو را برای شما نمایش دهد.


موضوعات مرتبط: ترفند، اینترنت، ،
ادامه مطلب
[ سه شنبه 25 تير 1392 ] [ 6:18 ] [ سامان زکی پور ]

حتی اگر شما از کاربران حرفه ای کامپیوتر نباشید مطمئنا حداقل یکبار نام POP3 یا IMAP را شنیده اید. از پروتکل های POP3 و IMAP برای اتصال ایمیل سرورها به ایمیل کلاینت ها استفاده می شود. یا به عبارتی دیگر، این دو متد مختلف به شما اجازه می دهند تا ایمیل های خود را بر روی کامپیوتر، موبایل یا تبلت دانلود کنید. هر دوی این پروتکل ها قابل اطمینان هستند و هر دو اجازه دسترسی به ایمیل را به شما می دهند. اما این دو پروتکل تفاوت کوچکی نیز با یکدیگر دارند که در این مقاله سعی کرده ایم به آن اشاره کنیم.

زمانی که یک ایمیل برای شما ارسال می شود، ابتدا به یک سرور ابری منتقل خواهد شد. سپس شما می توانید با اتصال به این سرور ایمیل های خود را مشاهده کنید. قطعا ذخیره اطلاعات کاربران بر روی سرورهای خارجی از لحاظ امنیتی مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. همانطور که می دانید این روزها هم بحث اینترنت ملی مطرح است و چندین سرور ایمیل نیز در داخل کشور راه اندازی شده اند. راه اندازی ایمیل سرورهای داخلی باعث افزایش امنیت اطلاعات کاربران خواهند شد.

اگر شما قصد دارید ایمیل های خود را از طریق یک سرویس ابری مانند جی میل چک کنید، می توانید این کار را بدون کمک از پروتکل های POP3 و IMAP انجام دهید. اما اگر قصد دارید ایمیل های خودتان را از طریق تلفن یا یک برنامه کلاینت مانند Outlook یا Thunderbird مشاهده کنید، شما به یک راه برای متصل کردن سرور راه دور به موبایل یا کامپیوتر خود نیاز خواهید داشت. پروتکل های POP3 و IMAP مانند یک پل ارتباطی عمل کرده و برنامه کلاینت (Outlook یا Thunderbird) شما را به سرورهای ایمیل متصل می کنند.

برنامه های کلاینت ایمیل

همانطور که قبلا اشاره کردیم هر دوی این پروتکل ها قابل اطمینان هستند اما تفاوتی با یکدیگر دارند. پروتکل POP3 مانند یک مسیر یکطرفه است. ایمیل می تواند از طریق این پروتکل به برنامه کلاینت شما منتقل شود اما بعد از آن، اتصال شما با سرور راه دور قطع خواهد شد. به زبان ساده، تغییراتی که شما بعد از دریافت ایمیل اعمل می کنید (مانند حذف ایمیل) بر روی سرور تاثیری نخواهد داشت. برای مثال، اگر شما از طریق تلفن همراه خود و پروتکل POP3 ایمیلی را بررسی کرده و سپس آن را حذف کنید هنوز هم آن ایمیل در سرور موجود خواهد بود. زیرا پروتکل POP3 قابلیت Sync با سرور را ندارد و فقط می تواند ایمیل ها را به برنامه کلاینت شما منتقل کند.

در دست دیگر، پروتکل IMAP قرار دارد که مانند یک خیابان دو طرفه است. شما می توانید از طریق این پروتکل ایمیل های خود را بر روی برنامه کلاینت مشاهده کنید. همچنین اگر تغییری بر روی ایمیل انجام دهید (مانند حذف ایمیل) بلافاصله در سرور نیز اعمال خواهد شد.

شاید این سوال برایتان مطرح شود که از کدامیک از این دو پروتکل استفاده کنیم؟ پاسخ این سوال بستگی به چگونگی استفاده شما از ایمیل دارد. اگر شما نمی خواهید که تلفن همراهتان با کلود Sync شود، پروتکل POP3 انتخاب مناسبی است اما اگر نیاز دارید که همزمان سازی در هر محلی انجام شود بهتر است که از پروتکل IMAP استفاده کنید.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
[ سه شنبه 25 تير 1392 ] [ 6:16 ] [ سامان زکی پور ]
1. راهنمای خرید مودم adsl
شرکت پارس آنلاین به عنوان اولین ارایه کننده سرویس اینترنت پرسرعت adsl برای کاربران خود در هنگام خرید اینترنت پرسرعت adsl قابلیت خرید مودم adsl را فراهم کرده است که کلیه مودم های adsl که پارس آنلاین پیشنهاد می کند به عنوان مودم های استاندارد با اینترنت پرسرعت ADSL شرکت پارس آنلاین میباشد، همچنین تمامی کاربران می توانند از مودم های متفرقه ADSL موجود در بازار استفاده کنند که در آن صورت پارس آنلاین هیچ تعهدی نسبت به آنان را ندارد. کلیه مودم های ADSL ارایه شده توسط پارس آنلاین دارای گارانتی معتبر می باشد.
 
2. آیا امکان استفاده از مودم هایی به غیر از مودم های ADSL تحت پوشش شرکت پارس آنلاین وجود دارد ؟
بله این امکان وجود دارد. مودم های ADSL تحت پوشش شرکت پارس آنلاین شامل نصب و پشتیبانی می باشند، ولی در صورتی که از مودم های ADSL متفرقه استفاده نمایید، فقط شامل نصب توسط شرکت پارس آنلاین بوده و پشتیبانی این مودم های ADSL از سوی بخش پشتیبانی شرکت پارس آنلاین انجام نخواهد پذیرفت.
 
3. آیا امکان استفاده از مودم ADSL که خودم خریداری کرده ام و با شرکت های دیگر هم کار کرده را دارم؟
البته مودم های ADSL مورد تایید از سوی شرکت پارس آنلاین بیشترین سازگاری را با سرویس های اینترنت پرسرعت این شرکت داشته و همین امر باعث یکپارچه شدن سیستم نصب و پشتیبانی سرویس های اینترنت پرسرعت خواهد شد. اما در صورت استفاده از مودم های ADSL متفرقه، فقط شامل نصب توسط شرکت پارس آنلاین بوده و پشتیبانی این مودم ها از سوی بخش پشتیبانی شرکت پارس آنلاین انجام نخواهد پذیرفت.
 
4. تفاوت مودم ADSL بی سیم یا همان مودم ADSL وایرلس با مودوم ADSL معمولی یا همان مودم Combo ADSL در چیست ؟
مـودم های ADSL Combo یا همان مودم های ADSL معمولی، دارای یک پورت USBو یک پورتLAN هستند. مودم های ADSL وایرلس یا همان مودم های ADSL بی سیم دارای 4پـورتLAN بوده و پـورت USB ندارند و همچنین قابلیت ارتباط به صورت wireless ( بی سیم ) را دارند که برای استفاده از لب تاپ و تلفن همراه مناسب می باشند. همچنین مهمترین تفاوت مودم های ADSL وایرلس با مودم های Combo ADSL در این است که تعداد بیشتری از کاربران به صورت همزمان امکان اتصال به این مودم ها یعنی اینترنت پر سرعت ADSL را دارند.
 
5. تفاوت مودم ADSL وایرلس مدل Asus N10E با مودم ADSL وایرلس مدل Symphony SY4024 در چیست؟
مودم های ADSL مدل Smphony SY4024S دارای ۴ پورت شبکه با سرعت ۱۰۰ مگابیت در ثانیه است و دارای وایرلس سری b/g می باشد. همچنین مودم های ADSL مدل Smphony SY4024S دارای یک آنتن dbi5 با قابلیت تنظیمات NAT , Bridge ,route ,virtual server و دارای تنظیمات امنیتی شبکه های وایرلس شامل WPA,WEP (جهت جلوگیری از ورود اشخاص غیر معتبر به شبکه) می باشد.
مودم هایADSL مدل ASUS N10E دارای ۴ پورت شبکه با سرعت ۱۰۰ مگابیت در ثانیه و دارای وایرلس سری nبا سرعت انتقال داده150Mbps همراه با یک آنتن dbi5 و قابلیت تنظیمات NAT , Bridge ,route ,virtual server و تنظیمات امنیتی وایرلس شامل WEP,WPA,WPA2 (جهت جلوگیری از ورود اشخاص غیر معتبربه شبکه) می باشد.
همانطور که در بالا مشاهده می شود، تفاوت این دو مودم ADSL در وایرلس دستگاه می باشد . با این تفاوت که مودم ADSL ایسوس با بکارگیری تکنولوژی وایرلس سری n که جدیدترین استاندارد حاضر در دنیا می باشد , قادر خواهد بود سطح پوشش دهی سیگنال وایرلس بیشتری نسبت به سری (4024) b/g داشته باشد. همچنین در مودم ADSL ایسوس سرعت بیشتری را درانتقال داده ها در شبکه می توان تجربه نمود.

موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
ادامه مطلب
[ سه شنبه 25 تير 1392 ] [ 4:18 ] [ سامان زکی پور ]

با گسترش کاربرد اینترنت در سراسر جهان و نفوذ ابزارهای ارتباط با اینترنت به تمام بخش‌های زندگی بشری، امکانات و فناوری‌های استفاده از اینترنت و ابزارهای آن نیز به شکل چشم‌گیری در حال تغییر و تحول است و روزانه ابزارهای جدیدی برای استفاده کارآمدتر و سریع‌تر از اینترنت به عنوان بستری برای استفاده از آخرین فناوری‌های روز به کاربران ارایه می‌شود. شاید بتوان یکی از دلایل این مسئله را تاثیر استفاده از اینترنت به عنوان ابزاری برای رشد و توسعه کشورها دانست.

به همین خاطر است که میزان استفاده از اینترنت توسط افراد یک جامعه به عنوان شاخصی برای میزان رشد و پیشرفت کشورها در نظر گرفته می‌شود و هر چه میزان استفاده از اینترنت توسط افراد و سازمان‌های یک کشور بیشتر باشد، آن کشور توسعه‌یافته‌تر خواهد بود. چه آن که، دسترسی سریع به اطلاعات به عنوان کلیدی‌ترین عامل در عصر حاضر همیشه مورد توجه افراد و سازمان‌ها و موسسات بوده است.

بر این اساس، استفاده از ابزارهای کارآمد برای اتصال به اینترنت و بهره‌گیری از امکانات اینترنت برای دسترسی بسیار سریع به آخرین اطلاعات و دانش روز امری بسیار ضروری است. استفاده از فناوری ADSL که برای برقراری ارتباط پرسرعت و بدون قطعی با اینترنت، طراحی و در اختیار کابران قرار گرفته است، می‌تواند به خوبی پاسخ‌گوی نیازهای یاد شده باشد و سهولت دسترسی مداوم به اینترنت را برای کاربران با سرعت قابل ملاحظه‌ای فراهم سازد.

با بهره‌گیری از فناوری( ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line کاربران قادر خواهند بود تنها با استفاده از یک خط تلفن، کامپیوتر و مودم ADSL بدون مشغول کردن خط تلفن، به صورت دایم و با سرعتی بالا به اینترنت متصل شوند. به سخنی دیگر، با استفاده از این فناوری، امکان استفاده‌ی دو منظوره از یک خط تلفن فراهم می‌گردد تا ضمن استفاده از خط تلفن برای مکالمه‌های تلفنی، از آن برای برقراری ارتباط پرسرعت و بدون قطعی با اینترنت و بدون هزینه‌ی پالس تلفن بهره جست.

در حقیقت، با استفاده از این فناوری، می‌توان از یک خط تلفن افزون بر انتقال صوت، برای انتقال داده نیز استفاده کرد تا ضمن این که خط تلفن به صورت عادی برای کاربردهای مکالمه و ارسال و دریافت نمابر مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای انتقال داده نیز به کار گرفته شود. افزون بر امکان استفاده دو منظوه از یک خط تلفن، آنچه که این فناوری را از دیگر فناوری‌های اتصال به اینترنت متمایز ساخته، سرعت بالای آن است. به گونه‌ای که می‌توان با استفاده از ADSL با سرعتی تا 40 برابر بیشتر از اتصال از طریق شماره‌گیری تلفنی به اینترنت متصل شد.

در توضیح این فناوری و استفاده دو منظوره از یک خط تلفن باید گفت، اساس این فناوری بر مبنای استفاده از فضای خالی سیم‌های مسی تلفن قرار دارد. بدین ترتیب که سیم مسی تلفن همانند لوله‌ای‌ست که هنگام استفاده از تلفن برای مکالمه‌های صوتی، تنها قسمت اندکی از فضای آن به کار گرفته و مشغول می‌شود.

بر این اساس، به سادگی می‌توان از فضای استفاده نشده سیم مسی خط تلفن برای کاربردهای دیگر همچون انتقال داده‌ها آن هم با سرعت بالا و هم‌زمان با انتقال اطلاعات صوتی بهره گرفت. نکته‌ی جالب توجه آن که برای این کار تنها استفاده از یک دستگاه مودم ADSL و یک دستگاه تفکیک‌کننده Splitter کافی‌ست و کاربران نیازی به استفاده از تجهیزات پیچیده و خاضی برای این منظور ندارند و تنها با به کارگیری این دو و اتصال آنها به رایانه و خط تلفن می‌توانند به سادگی به ارتباط پرسرعت با اینترنت دسترسی یابند. نصب و راه‌اندازی این فناوری به سهولت انجام می‌شود و پس از به کارگیری آن، نیازی به شماره‌گیری برای اتصال به اینترنت وجود ندارد و با روشن کردن دستگاه کامپیوتر، به طور مستقیم اتصال به اینترنت نیز برقرار خواهد بود.

در حال حاضر، فناوری ADSL امکان دریافت داده‌ها را با سرعتی تا حد 8 Mbps و ارسال داده‌ها را با سرعتی تا حد 1 Mbps فراهم می‌آورد که بی‌گمان با پیشرفت دانش و فناوری روز و با توجه به این که فناوری ADSL به سرعت در حال پیشرفت و فراگیر شدن است، امکان افزایش این سرعت‌ها نیز وجود دارد.
گفتنی‌ست، استفاده از راهکار اینترنت پرسرعت (ADSL)، بستر بسیار مناسبی را برای استفاده از آخرین امکانات و فناوری‌های روز دنیا فراهم می‌سازد و کاربران به دلیل ارتباط پرسرعت و دایمی با اینترنت می‌توانند از مجموعه‌ی خدمات تکمیلی ADSL همچون امکان مشاهده فیلم‌ها و برنامه‌های تصویری درخواستــی از طریق اینتـــرنت و تلویزیــــون خانگی (Video on Demand)، امکان استفاده از بازی‌های اینترنتی (Gaming) و ... بهره گیرند.


موضوعات مرتبط: اینترنت، ،
[ سه شنبه 25 تير 1392 ] [ 4:12 ] [ سامان زکی پور ]

محققان مرکز علوم گرافن در دانشگاه های بث و اکستر برای نخستین بار نشان داده اند نرخ واکنش اوپتیکی با استفاده از گرافن بسیار کوتاه می شود؛ زمینه ای که می تواند راه را برای شکل گیری انقلابی در مخابرات فراهم آورد.

هر روزه میزان زیادی اطلاعات از طریق وسایل اوپتوالکترونیک مانند فیبر نوری، آشکارسازهای تصویری و لیزر انتقال داده و پردازش می شود. سیگنال ها با استفاده از کلیدهای اوپتیکی، از طریق فوتون ها در طول موج فرو سرخ، ارسال و پردازش می شوند. این کلیدهای اوپتیکی سیگنال ها را به یک سری پالس های نوری تبدیل می کند.

کلیدهای اوپتیکی معمولی با نرخ چند پیزوثانیه – حدود یک تریلیونوم ثانیه – واکنش نشان می دهند. در این مطالعه فیزیکدانها دریافتند نرخ واکنش یک کلید اوپتیکی با استفاده از یک گرافن چند لایه ای حدود یک صد فمتوثانیه – حدود یک صد برابر سریع از مواد کنونی می شود.

گرافن ماده ای ساخته شده از کربن است که فقط یک اتم ضخامت دارد اما با این حال از استحکام فوق العاده بالایی برخوردار است و دانشمندان می گویند این ماده می تواند وزن یک فیل را تحمل کند. در حال حاضر گرافن به خاطر سبکی، انعطاف پذیری، استحکام، رسانایی و کم هزینگی اش، ماده سحرآمیز خوانده می شود. اکنون این ماده می تواند وارد بازار مخابرات شده و ارتباطات را به طور چشمیگری بهبود بخشد.

دکتر "انریکو دا کومو" مجری این تحقیقات در مورد نتایج به دست آمده از مطالعه گفت: با استفاده از چند لایه اندک از گرافن، نرخ واکنش اوپتیکی فراسریعی را مشاهده کردیم که کاربردهای قابل توجهی برای ساخت وسایل اوپتوالکترونیکی پرسرعت بر اساس گرافن را دارد.

این واکنش سریع در بخش فروسرخ طیف الکترومغناطیس است که کاربردهای بسیار زیادی در ارتباط از راه دور، امنیت و همچنین در پزشکی دارند.

پروفسور "سیمون بندینگ" یکی دیگر از پژوهشگران این پروژه از دانشگاه بث افزود:" هر چه بیشتر در مورد گرافن می آموزیم ویژگی های آن برای ما بارزتر می شود. این تحقیقات نشان می دهد این ماده خواص اوپتیکی منحصر به فردی دارد که می تواند کاربردهای مهم و جدیدی بیابد."

در بلند مدت این تحقیقات می تواند به ساخت لیزرهای آبشاری کوانتومی بر پایه گرافن منجر شود . لیزرهای آبشاری کوانتومی لیزرهای نیمه هادی هستند که در رصد آلودگی ها، امنیت و طیف نگاری مورد استفاده قرار می گیرند. گرافن های چند لایه قابلیت تبدیل شدن به زمینه منحصر به فردی برای این کاربردهای جذاب را دارد.

نتایج این تحقیقات درنشریه Physical Review Letters منتشر شده است


موضوعات مرتبط: خبر، اینترنت، ،
[ سه شنبه 25 تير 1392 ] [ 3:24 ] [ سامان زکی پور ]

براي اولين بار در جهان شركت سرويس دهنده اينترنت تلكام نسل جديدي از سرويس اينترنت كابلي كه نسخه بروز شده اي از خانواده سرويس VDSL  است را با عنوانUltra VDSL  را در نيوزلند ارائه كرد.  
 
سرويس Ultra VDSL كه نسل برتري در ميان تمامي سرويس هاي ارائه اينترنت پرسرعت از طريق كابل هاي زوج سيم  به هم تابيده است، اين قابليت را دارد كه هر چه تكنيك و تكنولوژي به كار رفته در انتقال داده ها بهتر باشد، سرعت و پهناي باند بيشتري را مي توان به صرف كننده ارائه نمود.  


 
در ادامه مي توان اشاره كرد:كه نرخ دريافت و يا دانلود در اين سرويس 3 برابر سريع تر از سرويس ADSL مي باشد، هم چنين نرخ بارگذاري يا آپلود سرويس Ultra VDSL نزديك به 10 برابر سريعتر از نسل گذشته ADSL است.  
 
گفتني است: اين سرويس با كابل هاي فيبرنوري از نوع پيشرفته هم ارائه خواهد شد كه باز هم به سرعت اينترنت مي افزايد.  
 
جالب توجه است كه در اين سرويس نمي توان به صورت كامل از بستر محيط انتقال داده استفاده شده در سرويس ADSL بهره برد، چرا كه بايستي هر كاربر حداقل 1 كيلومتر و يا كمتر از آن با سرويس دهنده هاي مخابراتي و يا ISP فاصله داشته باشد، تا از تاثيركاربردي اين تكنولوژي جديد بهره مند گردد


موضوعات مرتبط: خبر، اینترنت، ،
برچسب‌ها: سرويس دهنده, VDSL, پهناي باند,
[ سه شنبه 25 تير 1392 ] [ 3:14 ] [ سامان زکی پور ]

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام خدایی که دغدغه از دست دادنش را ندارم با عرض سلام و خسته نباشید خدمت فرد فرد دانشجویان رشته کامپیوتر ، از همه ی شما تشکر میکنیم که منت سر ما گذاشتید و به این وبلاگ سر زدید هدف ما در اینجا آشنایی بیشتر دانشجویان رشته کامپیوتر با دنیای علم و فناوری میباشد و ناگفته نماند اطلاعاتی که در این جا قرار داده می شود برگرفته از تمامی سایتهای اینترنتی و جزوات کتب داخلی و خارجی و تحقیقات علمی و پروژه های دانشجویان می باشد ، امیدوار هستیم که مطالب مورد پسند شما واقع بشوند. با تشکر گروه دانشجویان رشته کامپیوتر
آرشيو مطالب
خرداد 1394
ارديبهشت 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آبان 1393 مهر 1393 شهريور 1393 مرداد 1393 تير 1393 خرداد 1393 ارديبهشت 1393 فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 37
بازدید ماه : 22
بازدید کل : 41086
تعداد مطالب : 287
تعداد نظرات : 145
تعداد آنلاین : 1


Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
 تماس با ما
کافی نت ستین ، ارائه دهنده ی کلیه خدمات اینترنتی با تخفیف ویژه برای دانشجویان

آموزش دروس ریاضی و فیزیک ویژه بانوان اگر سوالی دارید می توانید در بخش نظرات وبلاگ سوال خود را مطرح کنید.باتشکر




Up Page